Diensten

Bijgaand een kort overzicht van de diensten die wij allemaal verlenen. Heeft u plannen neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Architectuur

Rias Jansen is de architect binnen ons bureau. Stap ons kantoor binnen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van uw bouwproject. Samen kijken we naar uw wensen en vertalen we dit in een mooi ontwerp. Hierbij wordt rekening gehouden met de locatie, de lichtinval, uw smaak, de beleving, eisen vanuit externe partijen en uw budget.

Bouwkundige uitwerking

Ontwerpen worden binnen ons kantoor uitgewerkt. Er is nauw contact tussen de verschillende disciplines zodat onze projecten tot op zeer gedetailleerd niveau worden uitgewerkt.

Constructies

Hans Laban is de constructeur binnen het bureau. Naast het construeren van onze eigen projecten kunnen wij ook projecten van andere partijen uitwerken. Denk hierbij aan het construeren en berekenen van hout, staal en betonwerken. Er is een ruime ervaring in woningbouw, utiliteitsbouw, systeembouw, appartementengebouwen, maatschappelijke gebouwen maar indien nodig ook een dakkapel.